Aktualne Mercedes-Benz kampanje

Zgrabi lavovsku ponudu.
Platite 50% odmah a 50% nakon godinu dana.

Nakon smanjivanja poreznog opterećenja i trošarina, uz našu lavovsku ponudu vozila Mercedes-Benza nikada nisu bila povoljnija. Ograničen broj vozila A-klase, B-klase, CLA, GLA, C-klase i E-klase sada možete kupiti putem leasinga u trajanju od 12 mjeseci uz učešće od 50% cijene. Uz 0% kamate i bez troškova obrade. U slučaju da vam bolje odgovara neki drugi financijski proizvod, na raspolaganju je čitav niz rješenja koja najbolje odgovaraju vašem budžetu i trajanju financiranja. Uz financijske pogodnosti, besplatno nudimo i bogate Star Edition pakete opreme sa tvorničkom navigacijom kao i četverogodišnje jamstvo za sva vozila u ponudi. Pogledajte našu lavovsku ponudu i odaberite Mercedes-Benz vaših snova.

Odaberite prodajnog partnera za pregled liste vozila sa zalihe:

Emil Frey Auto Centar Auto Gašparić JOLLY AUTOline Automobili ŠKOJO

WhiteArt Edition

A-klasa WhiteArt Edition je poput umjetničkog djela izrađenog iz sjajnog mramora. Izraženi elementi dizajna naglašavaju sportski karakter. Vanjština i unutrašnjost vozila ostavljaju zaista poseban dojam uporabom mat dizajnerske folije te kontrastom bijele i kristalno sive boje.

Saznajte više

A, B, CLA i GLA
Star Edition

Pravo je vrijeme da iskoristite najnoviju ponudu u kojoj su bogati Star Edition paket, sada s tvorničkom navigacijom, kao i četverogodišnje jamstvo potpuno besplatni.

Saznajte više

C-klasa Star Edition

U inovativnoj tehnologiji koja se preobražava u neusporediv osjećaj u vožnji i prikazuje u prostoru koji Vašim željama daje još veću slobodu. Sve je moguće. Uz Star Edition paket opreme, četverogodišnje jamstvo i financiranje 50% odmah, 50% nakon godinu dana.

Saznajte više

E-klasa Star Edition

Posebna poslastica, E-klasa Star Edition s pomno odabranim paketom dodatne opreme po vrlo atraktivnoj cijeni.

Saznajte više

Užitak je u vožnji

Koliko god mi pričali, nećete shvatiti dok ne isprobate naša vozila.

Probna vožnja Pretraga prodavatelja

 

 

* Financijski leasing na 12 mjeseci, minimalno učešće iznosi 50% od ukupne cijene vozila. Ponuda vrijedi samo za vozila sa zalihe. Slike vozila su simbolične.